Kalibreringstjänst

Optimera din mätutrustning med vår automatiserade kallelsetjänst för kalibrering!

Header
Välkommen till Elma Instruments kalibreringsregistrering. Vi är här för att göra din mätutrustnings underhåll enklare och mer pålitlig än någonsin tidigare. Genom att registrera ditt instrument i vår automatiserade kallelsetjänst säkerställer du att din utrustning alltid är på toppnivå och redo att leverera exakta resultat.
 

Varför välja vår tjänst?

 
  • Automatiska Påminnelser: Sluta oroa dig för att missa kalibreringsdatum. Vår smarta tjänst skickar dig en påminnelse när det är dags för din årliga kalibrering, vilket hjälper dig att behålla en jämn och tillförlitlig mätprocess.
  • Professionell Kalibrering: Vårt team av experter går igenom varje detalj noggrant. Från genomgång och uppdatering av programvara till exakt kalibrering enligt tillverkarens anvisningar garanterar vi högsta precision och noggrannhet.
  • Certifikat & Dokumentation: Efter framgångsrik kalibrering utfärdar vi ett officiellt certifikat som bekräftar att din mätutrustning är i optimalt skick och redo för dina krävande mätbehov.

Så kommer du igång:

1. Fyll i uppgifterna om ditt instrument och kontaktinformation.
2. Tryck på "Registrera" och låt oss ta hand om resten. 
 
Du kommer att få en bekräftelse på din registrering och en automatisk påminnelse när det är dags för nästa kalibrering.

Anmäl dig här

Har du frågor eller behöver hjälp? Kontakta vårt supportteam på service@elma-instruments.se eller ring +46 8 447 57 70

Vi på Elma Instruments är engagerade i att säkerställa att dina mätningar är exakta och tillförlitliga. Med vår automatiserade kallelsetjänst för kalibrering, tar vi bort stressen från underhåll och låter dig fokusera på att uppnå de bästa resultaten.