Minikataloger

Nedan hittar du pdf-filer av Elma Instruments minikataloger som ger dig en liten inblick i olika fokusområden i vårt stora produktsortiment.

Intro

Minikatalog: Värmekamera

Gör det osynliga synligt med termografi. Här hittar du ett litet urval av vårt breda program. Programmet sträcker sig från värmekameror kopplat till en smartphone med USB eller trådlöst samt lätta "peka-och-skjut"-modeller, till andra änden av skalan där certifierad termografi kräver både upplösning och känslighet av kameran. Se hela vårt värmekamerautbud på vår hemsida för tillbehör som t.ex telefoto- och vidvinkelobjektiv och mycket mer. Så oavsett om uppgiften är att se stora detaljer som golvvärme eller de mycket små detaljerna på en högspänningsanläggning med ett teleobjektiv så hittar du det hos Elma.

Ladda ner katalogen här

Minikatalog: Solceller

Både vid driftsättning, felsökning och för verifiering av effektivitet ska mätningar göras på solcellssystem. Särskilt felsökning kan vara en komplex uppgift utan rätt mätutrustning. Här hittar du ett urval av vår mätutrustning för både lokalisering av fel, verifiering och för DC installationsprovning vid driftsättning.

Flera av instrumenten mäter upp till den högsta nominella driftspänningen på 1500VDC, som finns på vissa anläggningar..

Ladda ner katalogen här

Minikatalog: Tångamperemeter

Små flexibla tänger som når överallt eller stora käftar som griper över flera kablar. Eller en tångmultimeter som både kan mäta strömmar, har flera multimeterfunktioner eller till och med mäta effekt.

Det finns tångamperemeter för varje mätuppgift, allt från AC i det vanliga kontaktuttaget till DC från t.ex. solceller eller elbilens drivlina som kräver högsta kategori IV för att mätas upp. Här hittar du ett litet fokusprogram på våra populäraste tänger.

Ladda ner katalogen här

Minikatalog: Multimetrar

Elma erbjuder många olika multimetrar och har lösningen för alla yrkesgrupper. Här visar vi ett litet urval från grundläggande multimetrar till multimetrar med specialfunktioner för mekaniker, VVS-tekniker och mätning av extra höga DC-spänningar på t.ex. solpaneler samt funktioner för att mäta elektronik och komponenter.

Alla våra multimetrar är av robust konstruktion och högsta säkerhetskategori III och IV. Hittar du inte din modell här, kontakta oss och se hela vårt breda sortiment.

Ladda ner katalogen här

Minikatalog: Elbilar och ladd-infrastruktur

Batteriet på bilen kan leverera höga spänningar och massiva kortslutningsenergier, som gör att det krävs kategori IV-instrument med mätspänningar som inte finns på standardinstrument. Välj ett säkert instrument när du skall arbeta. Instrumenten från Elma kan mäta allt från bilens 12V-system till drivlinans driftsspänning, som kan vara upp till 800VDC. Dessutom kan instrumenten mäta på EVSE, alltså ladd-utrustningen för elbilar. För mätning på EVSE, kan vi erbjuda instrument för både AC- och DC-mätning.

Ladda ner katalogen här

Minikatalog: Fastighet

Med Elmas breda sortiment av instrument finns det många möjligheter att kontrollera tillståndet i fastigheter eller vid kontrollmätning av byggnation och renoveringar. Elma tillhandahåller instrument för mätning av bland annat fukt, temperatur, luftflöde och inspektionskameror. Instrument för direkt mätresultat eller för loggning med och utan uppkoppling till molntjänst kan vi erbjuda flera olika fabrikat av beroende på behov. Transmitters för mätning komfortventilation eller till exempel ljusstyrka är också en uppskattad produkt.

Ladda ner katalogen här