Varumärken hos Elma Instruments

Här hittar du en lista och en kort beskrivning av många av de världskända varumärken som vi marknadsför i hela Skandinavien. Vårt uppdrag är att erbjuda dig världens bästa urval av test- och mätutrustning, och nya varumärken tillkommer hela tiden.

Intro

Alltest Pro

Alltest Pro har försett motorindustrin med de mest avancerade test- och felsökningsverktygen för förebyggande underhåll sedan 1985. Företaget härstammar från ett pumpföretag som, efter installation på mycket otillgängliga pumpmotorer i aggressiva miljöer, behövde en avancerad analysinstrument som kunde tas till motorn istället för att föra motorn till testbänken. Så ALLTEST Pro vet vad de talar om. Portföljen har växt så att de nu erbjuder allt från enkel motortestning genom att jämföra lindningar i AC-motorer till avancerad analys av DC-motorer på till exempel elektriska fordon.

Se alla våra produkter från ALLTEST Pro här

Chauvin Arnoux

Chauvin Arnoux är ett av de äldsta och mest innovativa företagen i världen inom området för elektriska och elektroniska test- och mätinstrument. Företaget grundades 1893 och har sedan dess erhållit över 250 patent. Några av deras förtjänstfulla uppfinningar inkluderar universelltestaren från 1927, föregångaren till multimetern, strömtången och slingimpedansstången. Chauvin Arnoux bibehåller sin innovativa approach genom att öronmärka en del av omsättningen för utveckling. Företaget säkerställer den välkända höga kvaliteten genom att ta hand om allt från design till produktion och kalibrering vid sina egna fabriker, främst i Frankrike. Chauvin Arnoux har en kolossal produktportfölj, och oavsett om det handlar om högspänningsmätning, mätning av ledningsförmåga, temperatur eller jordens resistivitet, finns det ett lämpligt mätinstrument. Under detta årtusende har Chauvin Arnoux särskilt utmärkt sig med QualiStar-serien av avancerade kraftkvalitetsanalyser och den enklare PEL-serien.

Se alla våra produkter från Chauvin Arnoux här

Comemso

Comemso är ett tyskt företag känt för sin ingenjörskonst. Sedan 2009 har Comemso utvecklat, designat och tillverkat battericellsimulatorer för att testa batterisystem för elektriska fordon och utrustning för att testa laddningssystem. Comemsos produkter är kända för sina unika funktioner och höga kvalitet och används av ledande tillverkare av elektriska fordon och energiföretag.

Se alla våra produkter från Comemso här

Crowcon - Gasdetektering räddar liv

Crowcon Detection Instruments Ltd. är en del av Halma Group plc, en koncern av organisationer dedikerade till att leverera teknologier för säkerhet, hälsa och miljö inom alla branscher. Crowcon fokuserar på gasdetektering och är en marknadsledare genom förståelse och anpassning till både nuvarande och framtida krav. Visionen är att skydda människor och miljön från gasrisker genom att tillhandahålla både enkel- och flergasdetektorer, i extremt robust utförande, för komplett personligt skydd under alla förhållanden.

Se alla våra produkter från Crowcon här

Digitron

Digitron har designat och tillverkat instrumentering i över 40 år och är en ledande leverantör av instrumenterings- och övervakningslösningar till industrier över hela världen. Vårt omfattande utbud av produkter inkluderar enkla att använda handhållna termometrar, tryckmätare och dataloggrar till vår toppmoderna trådlösa temperaturövervakningslösning – vilket hjälper kunder att uppfylla säkerhetskrav och hantera sitt HACCP-program. Rototherm har ett starkt arv inom temperatur och tryck, efter att ha designat och tillverkat världens första ångtrycksmätare 1840 och uppfann den bimetalliska termometern på 1920-talet.

Se alla våra produkter från Digitron här

Elspec

Elspec är en av världens ledande tillverkare av instrument och mjukvara för analys av effektkvalitet och energilogging. Produktutbudet sträcker sig från handhållna instrument för spänningslogging på enfasinstallationer till permanent monterade panelkomponenter med avancerade övervakningsfunktioner. Gemensamt för Elspecs produkter är den unika mjukvaran PQSCADA Sapphire, som erbjuder datanalys med en enastående detaljnivå.

Se alla våra produkter från Elspec här

Emazys

Emazys är en dansk tillverkare av avancerad testutrustning för solceller. Företaget specialiserar sig på design och produktion av cutting-edge instrument för felsökning och felidentifiering inom solenergibranschen. Med ett starkt fokus på kvalitet och innovation erbjuder Emazys-testare en omfattande uppsättning funktioner som säkerställer hög prestanda och tillförlitlighet för solkraftssystem.

Alla produkter från Emazys tillverkas i Danmark, vilket understryker företagets engagemang för hög kvalitet. Dessutom säkerställer Emazys att de använder hjälpföremål från högkvalitativa tillverkare som uppfyller globala standarder för att möta branschkrav.

Se alla våra produkter från Emazys här

EuroSMC

EuroSMC grundades 1986 med syftet att designa och tillverka elektronisk utrustning för idrifttagning och underhållsuppgifter i transformatorstationer och kraftverk, främst skyddskomponenter. EuroSMC är bland de starkaste varumärkena på marknaden för detta specifika område. EuroSMC erbjuder ett brett utbud av instrument för testning och verifiering av strömställare, inklusive både instrument för primärinsprutning och sekundärinsprutning, samt dynamiska mikroohmmetrar för mätning av stängnings-/brytförmåga och resistans i kontaktsatser.

Se alla våra produkter från EuroSMC här

FLIR

Sedan 1978 har FLIR designat, utvecklat, tillverkat och marknadsfört värmekameror. FLIR integrerar innovativa sensorsolutions i vardagen genom termografi, synligt ljus-bildtagning, videoanalys, mätning och diagnostik.

FLIR erbjuder en produktportfölj av värmekameror för olika industrier, inklusive elektrisk termografi, byggnadstermografi, processövervakning, felsökning av elektronik, brandövervakning, och säkerhetsövervakning.

Majoriteten av handhållna kameror produceras i Stockholm, Sverige, och Tallinn, Estland, medan andra kameror tillverkas i USA.

Se alla våra produkter från FLIR här

Gossen

Sedan införandet av fotometri efter dess etablering 1932 har Gossen-Photo arbetat flitigt med högprecisionmätning av bland annat belysningstyrka. Med devisen "Tradition är bra - innovation är bättre" har de lyckats hålla sig vid teknologins framkant ända till idag. Med ett högspecialiserat team och tysk kvalitet erbjuder Gossen-Photo tre produktlinjer: Fotometri, Spektral fotometri och Fotografi, alla av högsta klass när det gäller noggrannhet och upprepbara mätningar.

Se alla våra fotometriprodukter från Gossen här

HIK Micro

HIKMICRO är specialiserade på utveckling av termisk och akustisk teknologi. De utvecklar, tillverkar och levererar handhållna termiska kameror, akustikbildskärmar och läckagedetektorer. Dessa produkter används brett för byggnadsinspektioner, HVAC, elektriska elcentraler och andra underhållsinspektioner - vilket ökar säkerheten och effektiviteten vid industriella inspektioner.

Se alla våra produkter från HIK Micro här

HT Instruments

Det italienska företaget HT Instruments är känt för att leverera pålitliga mätinstrument av hög kvalitet. HT Instruments har intagit en ledande position på marknaden för instrument för testning och analys av solceller. Deras sortiment är omfattande och inkluderar även digitala instrument.

Se alla våra produkter från HT Instruments här

HUMMEL AG

HUMMEL AG har en imponerande rykte som en ledande tillverkare av anslutningsteknik. Med sitt breda utbud av elektrotekniska komponenter och lösningar för värmesystem och dricksvattensystem har de ägnat sig åt kvalitet, precision och tillförlitlighet i 75 år. Deras helhetsperspektiv, från utveckling och design till produktion och montering, säkerställer hög kundorientering. Välkomna till framtidssäkrad tillförlitlighet med HUMMEL AG som din partner för dina anslutningstekniska behov.

Se alla våra produkter från HUMMEL AG här

Kimo Sauermann

Sauermann Group tillhandahåller detekterings-, mätnings- och kontroll lösningar globalt för en överlägsen inomhusluftkvalitet för slutanvändare. Genom att obevekligt leverera rätt plattformar och tekniska framsteg med fokus på detektionsmätning och kontroll av luftkvalitén inomhus.

Se alla våra produkter från Kimo Sauermann här

Kyoritsu

Kyoritsu är en av världens ledande tillverkare av mätinstrument. Sedan starten i Japan 1940, har man tillverkat bland annat multimetrar, spänningsprovare, isolationstestare, effektanalysatorer och tångamperemetrar. Det Kyoritsu är mest kända för, är sina minitångamperemetrar för både vanlig strömmätning och läckströmmätning.

Se alla våra produkter från Kyoritsu här

Lecher

Lecher har över 140 års erfarenhet av ingenjörskonst inom precisionsmunstycken och munstyckessystem och erbjuder produkter som är designade för olika marknader och tillämpningar. Deras experter har en unik förståelse för sprutteknik och vill samarbeta med dig för att uppfylla dina behov. Delta i deras engagemang för expertis och innovation för optimala lösningar inom sprutteknikens värld.

Se alla våra produkter från Lecher här

Leica Geosystems

I 200 år har Leica Geosystems levererat banbrytande lösningar för att kartlägga världen. Dessa lösningar används globalt av yrkesverksamma för mätning, avvägning och maskinstyrning. Schweizisk teknologi säkerställer att Leicas instrument uppfyller de högsta standarderna för precision och kvalitet, vilket är anledningen till att de produceras i toppmoderna anläggningar över hela världen, där schweizisk teknologi kombineras med enastående hantverksskicklighet. Hos Elma hittar du hela sortimentet av avståndsmätare, rotations- och linjelasrar, rörläggare och avvägningsutrustning.

Se alla våra produkter från Leica Geosystems här

Leitenberger

DRUCK & TEMPERATUR Leitenberger representerar flera decenniers erfarenhet inom områdena mätning, testning och kalibreringsteknik för tryck, temperatur, vridmoment och kraft. Genom toppmodern produktionsteknik och en mycket hög grad av vertikal produktion erbjuder företaget sina kunder konsekvent enastående kvalitet.

Deras innovativa anda och den ständiga utvecklingen av produktportföljen gör det möjligt för dem att snabbt och flexibelt svara på individuella kundbehov. Företagets affärsframgång kompletteras av omfattande branschkunskap och en uttalad vilja att betjäna sina kunder.

Se alla våra produkter från Leitenberger här

Loggerflex

Loggerflex, som är beläget i Vancouver, Kanada, utvecklar och producerar trådlösa data loggers för mätning av bland annat temperatur, luftfuktighet, CO2-innehåll, GPS-position, pulsinspelning, med mera. Enheterna ansluts enkelt och säkert till befintliga trådlösa nätverk eller via en inbyggd SIM-kortplats. All data nås via en dedikerad webbläsare där registrering, loggning och eventuella larmkriterier tilldelas. Utöver att vara industriellt utformade med funktion och miljövänlighet i åtanke, är den prisbelönta designen även neutral och passar bra i krävande kontorsmiljöer där sensorer inte får dra uppmärksamheten till sig.

Se alla våra produkter från Loggerflex här

Lorex

Lorex är ett kanadensiskt företag som har levererat avancerade videoövervakningssystem i över 30 år till den kanadensiska och amerikanska marknaden. Systemen är främst utvecklade för mindre industrier, butiker och privatpersoner som vill ha högkvalitativ videoövervakning.

Systemen är byggda på nätverksteknik (NVR), där en systemenhet har en inbyggd hårddisk och kamerorna är anslutna med nätverkskabel eller via Wi-Fi. IP-kamerorna får ström via PoE direkt från enheten – Plug and Play. Systemenheten kan visa upp till 16 IP-kameror med nätverkskabel eller en kombination, där man också kan inkludera trådlösa kameror. Trådlösa kameror kan också fungera som ""stand-alone"" via en app – en mycket flexibel lösning för de som vill ha ett snabbt, enkelt och okomplicerat videoövervakningssystem med hög säkerhetsnivå. Visning och styrning av kamerorna kan göras via enheten och en skärm, från en ""Client"" på datorn eller från en installerad app på mobil eller surfplatta.

Se alla våra produkter från Lorex här

Metrel

Sedan grundandet 1957 har Metrel utvecklats från en lokal fabrik till en av världens ledande tillverkare av test- och mätutrustning. Metrels fokus på utveckling och förbättring av deras produkter grundar sig på användarbehov. Detta är en betydande anledning till varför Metrels mätinstrument är bland de mest intuitiva och användarvänliga på marknaden. Vikt läggs på lokala språk och standarder för att säkerställa en optimal användarupplevelse. Metrel har varit en grundpelare i Elmas sortiment i många år, och det finns knappt en elektriker som inte har haft en Metrel-installationstestare i sina händer någon gång. Metrel har också ett brett utbud av kvalitetsinstrument för bland annat analys av effektkvalitet, tester av elbilsladdningsstationer, mätning av låg resistans och maskintester.

Se alla våra produkter från Metrel här

Micronics Ltd

Micronics Ltd började handla 1985. De skapades för att designa och marknadsföra ultraljudsflödesmätare för industri och handel. Sedan starten har Micronics sålt vattenmätare i mer än 50 länder. Koncentrerar sig främst på bärbara "Time of Flight"-mätare, av vilka några marknadsförs under det registrerade handelsnamnet Portaflow™. Våra ”clamp-on” ultraljusflödesmätare för många ändamål fortsätter att växa i popularitet. Förutom produktförsörjning erbjuder Micronics ett brett utbud av flödesmätningslösningar. Kombinera Micronics produktsortiment med mjukvara för Flow Analysis och expertpersonal för att genomföra flödesundersökningar. Från och med introduktionen av det första bärbara instrumentet, marknadsför företaget nu en rad olika produkter inklusive "Time of Flight" och "Doppler"-teknologi. Sortimentet inkluderar bärbara instrument och fasta mätare baserade på användning av icke-invasiv ultraljudsöverföring. Detta detekterar vätskeflödeshastigheten i slutna rör eller öppna kanaler. Det finns energialternativ för fast monterade ”clamp-on ”mätare, tank och nivåmätare finns också tillgängliga.

Se alla våra produkter från Micronics Ltd här

Minicam Ltd

Minicam Ltd är specialiserat på tillverkning och försäljning av rörinspektionssystem, inklusive Proteus™-krypande robotar, SOLO PRO+™-tryckkameror och rapporteringsprogramvara. I nästan 30 år har Minicam använt sin branscherfarenhet och kundfeedback för kontinuerlig innovation. Minicam utvecklar ledande lösningar för utmanande miljöer och producerar intelligenta, användarvänliga och hållbara system av hög kvalitet som håller sina kunder igång.

Se alla våra produkter från Minicam Ltd här

Minneapolis BlowerDoor

I över 30 år har Minneapolis BlowerDoor varit marknadsledande inom leverans av utrustning för trycktest av byggnader i samband med densitetsmätningar. Utöver täthetstestning av byggnader inkluderar tillämpningarna även täthetsmätning av ventilationssystem, täthetstestning av renrum för läkemedelsindustrin och sjukhus, samt täthetsmätning av serverrum i samband med etablering av automatiska brandsläckningssystem. Utöver sin höga kvalitet förknippas Minneapolis BlowerDoor också med att deras programvara är stabil och noggrant testad samt uppfyller gemensamma standarder för täthetstester. Minneapolis BlowerDoor-utrustning produceras i Minneapolis, USA.

Se alla våra produkter från Minneapolis BlowerDoor här

NTi Audio AG

NTi Audio AG är en ledande tillverkare av test- och mätlösningar för akustik, ljud och vibrationsapplikationer.Med huvudkontor i Schaan, Liechtenstein, specialiserar sig NTi Audio på produkter för mätning av omgivande buller på byggarbetsplatser, flygplatser, livescener och sportarenor. Instrumenten kan levereras både som permanenta installationer och som bärbara kit. För akustikkonsulter erbjuder NTi Audio kompletta lösningar för mätningar av rum och byggnadsakustik, ljudkällor, handhållna analysatorer samt programvara för att underlätta analys och rapportering. NTi Audio tillhandahåller även instrument för testning av ljudsystem i säkerhetskritiska miljöer och utrymningssystem med STIPA-analys.

Se alla våra produkter från NTi Audio AG här

Nuova Fima

Nuova Fima är den ledande italienska tillverkaren av tryckmätare, elektroniska trycktransmittorer, vätskeseparatorer, termometrar och termopar för mätning och kontroll av tryck och temperatur i industriella processer. Vår produktion garanterar hög kvalitet, överensstämmelse med de högsta standarderna för precision och säkerhet samt efterlevnad av olika internationella certifieringar. Med över 80 års historia och 5 filialer runt om i världen har Nuova Fima alltid bidragit till exporten av "Made in Italy" över hela världen och har gjort en anmärkningsvärd insats för utvecklingen av mätinstrument.

Se alla våra produkter från Nuova Fima här

Ofil Systems

Sedan 1993 har Ofil Systems varit en av världens ledande utvecklare och tillverkare av koronakameror – optiska och digitala system för UV-detektion och bildlösningar. Ofil Systems utvecklade det första koronakameraet för användning i dagsljus år 2000 och har sedan dess producerat ett brett spektrum av lösningar för järnvägs- och elektricitetsindustrin.

Se alla våra produkter från Ofil Systems här

OmniSense

OmniSense är en ledande aktör inom realtidsbaserade, molnbaserade fjärrövervakningslösningar. Med OmniSense Remote Monitoring kan användare se sensordata i realtid från vilken webbläsare som helst på din stationära dator, bärbara dator eller mobila enhet. OmniSense använder batteridrivna sensorer som kommunicerar trådlöst med gatewayen med inbyggt SIM-kort.

Se alla våra produkter från OmniSense här

Phynix GmbH – Experten på ytor

Företaget är en tysk aktör och en av de ledande tillverkarna av beläggningsmätare globalt, med ett brett utbud av produkter. Deras kvalitet, innovationer och serviceinriktning har övertygat kunder och återförsäljare i över 20 år. Företaget stöder professionellt arbete inom området beläggningsmätning, exempelvis av målningar eller galvaniska beläggningar, och kan se tillbaka på en framgångsrik och lång historia inom utveckling av beläggningsmätare.

Dessutom är de aktiva inom tillverkning och produktion av elektroniska komponenter. Här erbjuder de en komplett paketlösning av EMS-tjänster, kompletterat med målning och återvinning av brandvarnare.

Se alla våra produkter från Phynix GmbH här

Protimeter

Protimeter har över 70 års erfarenhet och erbjuder innovativa, dynamiska och högpresterande fuktmätare och tillbehör för professionellt bruk. De är utformade med användaren i åtanke, ger noggrannhet, är enkla att använda och är byggda med hållbar kvalitet.

Fuktmätare och produkter används inom byggsektorn, mätning och husinspektion, vattenskaderestaurering och jordbruk. Med Protimeters professionella fuktmätare och produkter i din verktygslåda får du precision och tillförlitlighet.

Se alla våra produkter från Protimeter här

AB QVINTUS

AB QVINTUS tillhandahåller ett djupt och brett sortiment av mätinstrument för temperatur, tryck och ventiler för den svenska och europeiska marknaden. De har över 65 års erfarenhet inom branschen. Under de senaste åren har QVINTUS även fokuserat på försäljningen av digitala instrument som sensoröverförare. QVINTUS ambition är att erbjuda kunder personlig behandling med skräddarsydda lösningar och produkter, med rätt kvalitet anpassad till kunden.

Se alla våra produkter från AB QVINTUS här

Radiodetection

Radiodetection är en världsledare inom hantering av kritisk infrastruktur och försörjningstjänster och tillhandahåller bästa möjliga utrustning och lösningar, utformade för att förebygga skador, hantera tillgångar och skydda liv. Grundat 1977 är Radiodetection globalt erkänt för sitt etablerade utbud av verktyg och digitala lösningar. Överlägsna detektionsverktyg gör det möjligt att identifiera och följa underjordisk infrastruktur. Radiodetections sortiment omfattar precisionssökare, kabelfördröjningsverktyg, magnetiska sökare, markgenomträngande radar (GPR), avfuktare och kabelfelsöknings-teknologi.

 

Se alla våra produkter från Radiodetection här

Rexotherm AB

Rexotherm AB är en ledande europeisk tillverkare av tryck- och temperaturinstrument samt relaterade kompletterande produkter. Deras egen produktion, kännetecknad av hög automatisering, säkerställer förstklassiga produkter av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser på marknaden. De är stolta över att erbjuda certifikat som uppfyller alla tillämpliga standarder och normer samt ägnar sig åt att tillhandahålla pålitliga lösningar för dina behov av mätinstrument.

Se alla våra produkter från Rexotherm AB här

Sagab Electronic AB

Det är nu över 30 år sedan som Sagab Electronic AB uppfann VoltStick® Phasen och därmed för första gången gjorde det möjligt att detektera spänning utan beröring. I Serien finns även multimetrar, spänningsprovare, luxmetrar och annat. Sedan 2011, ägs SAGAB av Elma Instruments.

 

Se alla våra produkter från Sagab Electronic AB här

SebaKMT

Seba grundades 1951 och har arbetat målinriktat för att förhindra slöseri med värdefullt dricksvatten genom att utveckla mätutrustning för att lokalisera läckor i dricksvattenledningar i distributionsnätet. Produkterna har ett brett spektrum, från enkelt handhållet utrustning till akustisk sökning på t.ex. spindlar för extremt känsliga markmikrofoner och gasdetektorer för sporgassök. Portföljen inkluderar även fasta enheter för övervakning av bl.a. läckageljud och vattentryck så att läckaget kan upptäckas så snart det börjar. På så sätt täcker Sebas skylösning och övervakning många tusen mätpunkter över hela världen, vilket har sparar miljontals kubikmeter rent dricksvatten och förhindrat förorening. Se alla våra produkter från Seba här.

 

Se alla våra produkter från SebaKMT här

Sefram

B&K Precision grundades 1951 och har under över 70 år skapat ett rykte för framstående design och tillverkning av pålitliga test- och mätinstrument. Företagets produkter används inom olika områden, inklusive design, forskning och utveckling, produktionstestning, industriellt underhåll och elektronisk fältservice. Huvudkontoret ligger i Yorba Linda, Kalifornien. Deras europeiska dotterbolag, Sefram, med huvudkontor i St. Etienne, Frankrike, stödjer för närvarande kunder i Europa och utvecklar samt tillverkar deras välrenommerade dataloggar och fältstyrkemätare.

 

Se alla våra produkter från Sefram här

Senko

Senko är här för att förhindra att människor exponeras för farliga gaser - det räddar liv. Många arbetar i miljöer där farliga gaser, eller avsaknaden av livsviktiga gaser, utgör en risk och det kan vara svårt för individen att förstå när en miljö är farlig. Många gaser kan varken ses, luktas eller uppfattas på andra sätt, förrän det är för sent. Såvida inte en gasdetektor används. Det är filosofin hos Senko. Enkla och robusta gasdetektorer till rätt pris för de flesta gaser och miljöer. Eftersom med en enkel personlig detektor blir användaren varnad, även när de oavsiktligt arbetar i farliga miljöer.

Se alla våra produkter från Senko här

Sorama

Sorama är en deep-tech scale-up från Brainport-regionen i Eindhoven, Holland, specialiserat på att möjliggöra och skapa värdefull insikt från ljudmätningar. Deras banbrytande akustiska kameror används globalt inom OEM- och R&D-avdelningar för akustisk design, brusreducering, och smarta miljöer, samt inom smarta stads- och arenapplikationer.

Se alla våra produkter från Sorama här

SYSTRONIK

SYSTRONIK Elektronik und Systemtechnik GmbH. Vi ser tillbaka på en framgångssaga på mer än 35 år. Under denna tid har SYSTRONIK blivit ett internationellt känt varumärke inom området miljömätteknik. Som medlem i den globala AFRISO-EURO-INDEX-gruppen har vi etablerat kund- och partnerrelationer över hela världen. De högkvalitativa precisionsmätinstrumenten från SYSTRONIK har en oklanderlig meritlista inom VVS-branschen. Spjutspetstekniken för rökgasmätning står i centrum i vår forskning och utveckling samt i vår produktion. Enastående kvalitet, omfattande funktionalitet och intelligenta innovationer hjälper våra kunder att ligga före konkurrenterna med SYSTRONIK-produkter.

Se alla våra produkter från SYSTRONIK här

TESTERON

TESTERON är ett polskt företag grundat 2005 av Jerzy Kozlowski. Företagets filosofi är att leverera slutanvändaren en komplett lösning på deras problem, börjande med förståelse för behoven, val av rätt produkt efter en fälttest, snabb och säker leverans samt en uppföljningsplan med fältbaserad utbildning och teknisk support.

Se alla våra produkter från TESTERON här

Tietzsch

Sedan 1953 har Tietzsch utvecklat och producerat pålitliga mätinstrument, inklusive den innovativa "Prüfball" med dammtätt gummihölje. Produktutbudet har kontinuerligt anpassat sig till nya krav, och idag levererar företaget spänningsprovare, högspänningsprovare och explosjonssäkra mätinstrument under höga kvalitets- och säkerhetsstandarder. Som ett familjeägt företag förbinder sig Tietzsch till extraordinära standarder för kvalitet och säkerhet, med produktion och kvalitetskontroll i Tyskland. De erbjuder skräddarsydda lösningar för olika användningsområden och kombinerar tradition och innovation för att upprätthålla sitt åtagande för kvalitet.

Se alla våra produkter från Tietzsch här

Titec

Titec har satt som mål att leverera optimala lösningar för minskad energiförbrukning och ekonomisk hantering av byggautomationsprojekt. Deras elektroniska komponenter, såsom mätomvandlare för temperatur, luftfuktighet, luftkvalitet, rörelse, ljus, tryck och flöde, har producerats med engagemang sedan 2011. Med fokus på kostnadsfördelar på den konkurrensutsatta byggmarknaden är Titec ditt pålitliga val för effektiva och hållbara lösningar.

Se alla våra produkter från Titec här

Tramex

Tramex är en ledande aktör inom design och produktion av fuktmätare med och utan spikar, skannrar, relativ fuktighetssensorer och dataloggningssystem. Tramex har rykte om sig att hålla höga standarder när det gäller kvalitet och innovation. Tramex tillverkar de bästa analoga och digitala fuktdetektorerna för olika branscher och olika material.

Se alla våra produkter från Tramex här

TREND Networks

Med årtionden av erfarenhet förstår det sammanhållna teamet på TREND Networks (tidigare IDEAL Networks) de utmaningar som datakabelinstallatörer, nätverkstekniker och systemintegratörer står inför varje dag, över hela världen. Det är därför de stödjer sina kunder med ett omfattande sortiment av innovativ utrustning för testning av datakablar och nätverk som levererar snabba, precisa resultat under alla omständigheter - även de mest krävande. Deras djupt rotade filosofi "Depend On Us" säkerställer att deras kunder vet att de alltid kommer att leverera den prestanda och support de behöver. Med huvudkontor i Storbritannien, internationella kontor och ett erfaret globalt team tillverkar och levererar de en rad branschledande och pålitliga testutrustningar som förenklar deras kunders arbete, inklusive: kabelcertifiering, datakabeltestare, kabelverifiering, kabelkvalifikation, fiberkabeltestare, aktiva nätverkstestare, nätverkstransmissionstestare, PoE-testare, CCTV-testare, bandbreddstestare, industriella Ethernet-testare och mer. Genom teknisk support, utbildning, service, kalibrering och rådgivning, samt resurser för att hjälpa användarna med utbildning, kan våra kunder vara trygga med att Elma Instruments och TREND Networks kommer att hjälpa dem att bli allt mer produktiva.

Se alla våra produkter från TREND Networks här

UE System Inc

Sedan 1973 har UE Systems varit baserat i New York, USA, och tillverkat samt utvecklat strukturbaserad ultraljudsutrustning för villkorad underhåll inom mekaniska industriella komponenter såsom motorlager, vattenutlopp, växellådor, med mera. En annan betydande tillämpning är läcksökning på exempelvis tryckluftssystem eller andra trycksatta gasanläggningar.

Se alla våra produkter från UE System Inc här

UPRtek

Ljus är inte längre bara Lux. Moderna LED ljuskällor måste mätas med många andra parametrar för att säkerställa korrekt ljuskvalitet. Sedan 2010 har UPRTEK haft som uppdrag att föra ljuslaboratoriet in i verktygslådan och därmed bidra till att säkerställa korrekt, enhetlig, säker och mer miljövänlig belysning genom att få det bästa ut av varje ljusinstallation. En armatur kan mätas i laboratoriet, men en ljusinstallation kan bara mätas på fältet. UPRTek har lyckats utveckla spektrometrar för nästan alla ljusparametrar som inte kräver en faktisk goniometer eller mätglob i laboratoriet, vilket säkerställer en dokumenterad mätning av alla ljus tekniska parametrar i belysningssystem, tillväxtbelysning, skärmar och mycket mer.

Se alla våra produkter från UPRTek här

Value

VALUE är en världsledande producent av serviceverktyg för HVACR-sektorn. Företaget har funnits på marknaden sedan 1996, den nuvarande produktions- och kontorsytan är 41 800 m2. Företaget har över 670 anställda, inklusive ett brett spektrum av ingenjörer inom maskinteknik, tillverkningsteknik för vakuum, elektriska motorer och specialister inom kvalitetskontroll. Företaget är specialiserat på produktion av högkvalitativa vakuumpumpar för bred tillämpning och stationer för återvinning av kylmedium. I företagets sortiment hittar du även elektroniska vågar, manifoldsmätare och ett brett utbud av verktyg för bearbetning av kopparrör.

Se alla våra produkter från Value här

Vision Research

Vision Research som ingår i Ametek-gruppen tillverkar de kända höghastighetskamerorna som går under namnet Phantom. Tillverkning och utveckling sker i USA. Höghastighetskamerorna används inom en mängd olika applikationer inom bl.a. industri, R&D, universitet, filminspelningar etc.

Se alla våra produkter från Vision Research här

Vivax-Metrotech

Vivax-Metrotech utvecklar och tillverkar produkter för lokalisering av nedgrävda försörjningssystem, lokalisering av fiberoptisk kabel, detektion av järnhaltiga metaller, analys av beläggningar samt utförande av ACVG-undersökningar på katodiskt skyddade rör. De hjälper även till att hitta mantelfel på kablar, inspektera insidan av rör och kanaler samt kartlägga nedgrävda försörjningssystem.

Se alla våra produkter från Vivax-Metrotech här

Zircon

Zircon är känt över hela världen för tillverkning av högkvalitativa väggscanners och armerings-/metall-detektorer. Med sin avancerade teknologi och precisa prestanda är de det första valet för både yrkesmänniskor och hemmabrukare. Zircons väggscanners möjliggör enkel och exakt lokalisering av dolda strukturer i väggar, medan deras metall-detektorer är oumbärliga för att upptäcka metaller och armering i byggnadsstrukturer.

Se alla våra produkter från Zircon här