Elma Instruments AB

Service & Kalibrering

På Elma Instruments prioriterar vi kalibrering och service lika mycket som själva instrumentet. Vårt mål är snabbast möjliga service till bästa pris, så att din mätutrustning alltid är korrekt och dokumenterat tillförlitlig. Med vårt serviceavtal slipper ni investeringar i kalibreringsutrustning, teknisk kompetens och administrativa bördor. Vi tar hand om kalibreringsbehov och skickar automatiskt kallelser när det är dags.

Service & Kalibrering

Upprätta själv ditt serviceärende här. På det sätter säkrar du att vi får alla de upplysningar vi har användning för, så att vi kan garantera dig den bästa servicen. Har du en inloggning kan dessutom följa ditt serviceärende från start till slut.

Beställ här

Våra Tjänster

Vi erbjuder service och kalibrering av allt från avancerade elektriska mätinstrument till enklare analoga instrument – oavsett fabrikat. Med oss som leverantör kan ni enkelt få era mätinstrument kalibrerade hos samma partner.

Läs mer om våra tjänster här

Automatisk Kallelse

Vi är här för att göra din mätutrustnings underhåll enklare och mer pålitlig än någonsin tidigare. Genom att registrera ditt instrument i vår automatiserade kallelsetjänst säkerställer du att din utrustning alltid är på toppnivå och redo att leverera exakta resultat.

Registrera Instrument