Jobb på Elma Instruments

Jobbannons

Utesäljare/Säljare - Mätinstrument för Ventilation, Inspektion, Bygg och Fastighet

Dina arbetsuppgifter:

Är du en målinriktad säljare med ett djupt intresse för teknik? Vill du vara den som skapar affärsmöjligheter ute på fältet? Då har vi på Elma Instruments som är en växande aktör med Skandinaviens bredaste utbud av mätinstrument den perfekta möjligheten för dig.

Vi söker nu en utesäljare/säljare som aktivt kommer att arbeta med att bygga upp och upprätthålla kundrelationer samt utveckla nya affärsmöjligheter. Din uppgift är att ta vår division inom bygg och fastighet till nästa nivå. Detta är en spännande och varierande roll där du arbetar i ett tight team inom en platt organisation. Du kommer att tillbringa några dagar i veckan på ditt kontor för planering och uppföljning, och resterande tid kommer att ägnas åt kundbesök.

Elma Instruments har kontor både i Stockholm och Göteborg, tjänsten som säljare är tänkt att utgå från en av dessa kontor. Det är en heltidsposition (40 timmar per vecka).

Vad Elma erbjuder dig:

Som en del av Elma Instruments får du möjlighet att arbeta i en växande organisation med en familjär atmosfär. Vår organisation är platt, vilket ger dig stort ansvar och frihet att agera. Vi är en dynamisk organisation som anpassar sig till marknadens behov och erbjuder utvecklingsmöjligheter inom din roll. Som anställd hos Elma Instruments får du en fast anställning med konkurrenskraftiga förmåner, inklusive en förmånsbil.

Din profil:

Vi söker en individ med tidigare säljerfarenhet, gärna inom ventilation, inspektion, bygg eller fastighet, och som har en passion för teknik. 

Erfarenhet av mätinstrument är meriterande. Du kan ha tidigare erfarenhet som säljare inom branschen eller ha en bakgrund som elektriker, installatör, besiktningsman, ventilationstekniker – eller någon annan byggnadsteknisk bakgrund. Du är målinriktad och har goda datorfärdigheter samt behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift.

Din personlighet är central. Du är utåtriktad, social och positiv. Att skapa och underhålla kontakter är något du trivs med, och du är passionerad att förstå kundens behov och driva affärer framåt. Du är strukturerad och har ett starkt tekniskt intresse samt en vilja att lära dig om Elma Instruments produkter. Att arbeta självständigt är något du tycker om, och du känner dig inspirerad av att vara ute på fältet där det händer.

Om företaget:

Elma Instruments är den ledande distributören inom test- och mätinstrument i Skandinavien. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativa mätinstrument som uppfyller våra kunders behov. Vi samarbetar med några av världens ledande tillverkare och producenter för att säkerställa att vi alltid kan erbjuda den bredaste produktportföljen på den skandinaviska marknaden, både när det gäller att uppfylla normer och specifika kundönskemål.

Elma Instruments är en växande organisation med över 65 anställda fördelade över Sverige, Norge och Danmark.

Intresserad?

Skicka in din ansökan snarast då urvalsprocessen pågår kontinuerligt. Ansök via e-post till svi@elma-instruments.se. Bifoga ditt CV och personliga brev som PDF.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår försäljningschef, Sven Isaksson på +46 73-345 13 54