Focus Edition – Elma Instruments sätter fokus på...

I en serie artiklar, sätter vi fokus på en rad intressanta ämnen och går ner på djupet i dem. Vi kallar det “Instrument News – Focus Edition”.

Focus Edition – Elma Instruments sätter fokus på...
Fokus Edition 2104 SE 1

Sluta släcka bränder och börja med att se, lyssna och känn dig till tekniskt underhåll

Vilken form av underhåll använder ni i er verksamhet? Oavsett om man utför tillståndsbaserat, förebyggande eller förutsägande underhåll, så kan Elma Instruments hjälpa er med hur ni bäst kommer i gång eller optimerar ert nuvarande underhållsprogram. På dessa sidor visar vi exempel på några av de områden, som ofta är i fokus. Underhåll är lika med ekonomisk stabilitet. Oförutsedda utgifter till plötsliga reparationer eller oväntade avbrott på produktionsanläggningar, kan skapa katastrofala konsekvenser.

Lås mer
Fokus Edition 1801 SE 1

Allt som är värt att veta om termografi

I denna första utgåva av Instrument News «Focus Edition»  sätter vi extra fokus på termografi och FLIR. Elma är lagerförande FLIR masterdistributör i hela Skandinavien - kvalitet, kundservice och support är några av nyckelorden när du köper en termokamera hos Elma, men oavsett om du behöver en termokamera till din smartphone för några tusenlappar, eller en av de superprofessionella High-end termokamerorna är Elma din dedikerade partner både före, under och efter köpet.

Lås mer
Fokus Edition 1901 SE 1

Spännande spänningskvalitet

Ja, den är bra nog. Spänningskvalitet, och effektkvalitet på det hela taget, blir mer och mer spännande och relevant att mäta. Om det så är enkel energimätning för optimering, mätning av spänningskvalitet som utmanas av elektroniska belastningar eller mätning av belastningskvalitet i samband med felsökning, krävs det det riktiga instrumentet att hitta vad du söker.

Lås mer