När du handlar hos elma

Det är absolut inte en självklarhet nu för tiden, att du kan ringa till din leverantör och få support på de produkter du har investerat i. Hos Elma Instruments har vi duktiga tekniker sittande vid telefonen - redo att hjälpa dig med allt inom mätteknik – vi är bara ett besök eller samtal bort.

När du handlar hos elma

Förvänta dig lite mer när du handlar med Elma Instruments

Våra duktiga tekniker sitter alltid redo – bara ett besök eller samtal bort

Det är absolut inte en självklarhet nu för tiden, att man kan ringa till sin leverantör och få support på de produkter man är intresserad av. Hos Elma Instruments har vi duktiga tekniker sittande vid telefonen - redo att hjälpa dig med allt inom mätteknik.

Du kan alltid få ett ärligt snack om vad du skall välja och varför. Alla våra tekniker har en bakgrund som elektriker.

Skandinaviens största lager inom Test- och mätinstrument

Hos Elma Instruments förstår vi viktigheten av snabba leveranser – därför har vi Skandinaviens största lager inom Test- & Mätutrustning. Vi levererar till hela Sverige till ett fast lågt pris – leveransen går oftast samma dag som beställningen görs.

Partnerskap med de ledande leverantörerna i världeng

Vi har noga valt ut de bästa instrumentproducenterna i världen, och de flesta av dem har vi arbetat tillsammans med i över 10 år. Detta exklusiva partnerskap gör att vi alltid kan välja den riktiga kvaliteten till våra svenska kunder. Så, om du väljer en produkt från vår egen produktion av gröna instrument eller en produkt från en av våra 80 leverantörer, kan vi alltid stå för kvaliteten.

Egen service- och kalibreringsverkstad

Om man skall mäta korrekt, skall man emellanåt skicka in sitt instrument på kalibrering. Därför har vi under de senaste 5 åren investerat kraftigt i en högteknologisk service- och kalibreringsverkstad. Det betyder att vi i dag kan utföra det mesta själva internt, vilket betyder att du endast behöver vara av med dina instrument ett par dagar innan du får dem i retur.

Svenska manualer

Även om vi har över 3000 mätinstrument i vårt system, sätter vi en ära i att det skall finnas manualer på svenska. Manualen är gjord av en av våra tekniker som själv har arbetat med instrumentet, så den alltid är enkel att förstå.

Inga avgifter eller dolda extrakostnader

Hos Elma Instruments betalar du för den vara du har köpt samt fraktkostnaden, allt annat ingår. Inga dolda avgifter eller kostnader i efterhand.

Därför tycker vi att det är värt att handla hos Elma Instruments

                 
Louis Svane
VD, Elma Instruments