NORCAM bliver en del af Elma Instruments

NORCAM bliver en del af Elma Instruments

Elma Instruments har den 29:e april 2022 köpt aktiviteterna i NORCAM ApS

För att säkra den fortsatta expansionen och positiva utvecklingen har Morten Brandt Jensen nu valt att sälja aktiviteterna i NORCAM till Elma Instruments. Morten Brandt Jensen fortsätter hos Elma, och blir en del av vårt stora, starka team som står klart att hjälpa dig med alla tänkbara inspektions- och mätuppdrag.

NORCAM är grundat av Morten Brandt Jensen, med många års erfarenhet inom kloak- och kameraindu-strin. NORCAM har agenturen exklusivt i Danmark och Sverige av Mini-Cam rörinspektionslösningar samt tillbehör från flera stora leverantörer. Elma Instruments har i mer än 40 år varit en av Skandinaviens le-dande distributörer av test- och mätutrustning. Elma Instruments är liksom NORCAM inne i en mycket positiv utveckling och expanderar konstant. NORCAM är därför en bra matchning, som passar Elma In-struments sortiment perfekt. 

Med kombinationen av Elma Instruments existerande produktprogram och de många nya spännande pro-dukterna från NORCAM, kan vi nu erbjuda våra kunder ett ännu starkare och bredare sortiment.

Elma Instruments, som har kontor i Stockholm, Göteborg, Köpenhamn och Oslo är en del av den svenska industrikoncernen Indutrade, som säljer mätutrustning, högteknologiska produkter och lösningar.

För ytterligare information, kontakta Morten Brandt Jensen på MBJ@norcam.dk  eller Lars Bendixen på LB@elma.dk