Företag

Välkommen hos Elma Instruments. Här hittar du marknadens obetingat största urval av test- och mätutrustning.

Företag

Elma Instruments AB

Välkommen till Elma Instruments och till vår nya svenska hemsida. På denna sida kan du finna marknadens största och bredaste sortiment av test – och mätutrustning. Dessutom har vi försökt att producera en aktiv och användarvänlig sida med många hjälpfunktioner, vägledningar mm.

Vårt breda program av mätinstrument vänder sig till många olika branscher. Här hittar du instrument vare sig du arbetar inom el-vvs-ventilation-kyl-tele/data-klimat-termografering-miljö-eller bilbranschen.Elma Instruments har mer än 50 års teknisk know-how och är Skandinaviens största distributör av test- och mätutrustning. Våra mer än 50 medarbetare är alla välutbildade och står naturligvis gärna till tjänst för råd och vägledning vid tekniska frågor likaväl som val av nya produkter. Vi erbjuder även kurser i mätteknik och termografering.

Vårt mål är också i framtiden att vara den ledande leverantören av mätinstrument. Vår målsättning är att kunna presentera ett brett program av mätinstrument med hög kvalitet och mycket konkurrenskraftiga priser. Vi samarbetar idag med i stort sätt alla världens ledande tillverkare/producenter vilket gör att vi alltid har möjlighet att kunna presentera det bredaste programmet till den skandinaviska marknaden, både når det gäller att uppfylla gällande normer men också när det gäller speciella önskemål från våra kunder.

Vi ser fram emot att kunna hjälpa dig.